• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

Італійський дизайнер створив проєкт Меморіального комплексу "Буча 2022" (ФОТО)

30.04.2024 17:09 Конфликты

Італійський дизайнер створив проєкт Меморіального комплексу

Сьогодні, 30 квітня,у Бучанській міській раді італійський дизайнер Паоло Койя презентував проєкт Меморіального комплексу "Буча 2022"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

До Бучанської міської ради завітав італійський дизайнер Паоло Койя. Він вже вісім років живе в Україні та активно допомагає громадянам від початку повномасштабного вторгнення. Щоб увіковічнити пам’ять про військову агресію та окупацію Бучанської громади, дизайнер запропонував створити Меморіальний комплекс "Буча 2022", який стане історичним свідоцтвом тих жахливих подій весни 2022 року.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук та його заступниця Аліна Саранюк привітали ініціативу та висловили вдячність італійцям за небайдужість і прагнення зберегти пам’ять про трагічні події російської окупації. Меморіал матиме не лише архітектурні споруди, але й функціональні об’єкти для реабілітації та відродження українців. Особливою складовою комплексу стануть викарбувані імена всіх цивільних осіб, загиблих від рук російських окупантів.

Нагадаймо, що у квітні минулого року заступник Голови Нацполіції Андрій Нєбитов разом з Говардом Баффетом анонсували старт побудови нового сучасного поліцейського відділку в Бородянці та Бучанського кінологічного центру.

Next
Олег Бахматюк: миллиардер из яйца. ЧАСТЬ 1

Related