• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

Стало відомо, який настрій у Кремлі напередодні інавгурації Путіна

03.05.2024 12:16 Преступность

Російський диктатор Володимир Путін готується до інавгурації, яка має відбутися 7 травня. Як заявив речник диктатора Дмитро Пєсков, настрій у Кремлі «робочий». Як зазначають росЗМІ , диктатор зараз підбирає собі команду

Російський диктатор Володимир Путін готується до інавгурації. Як повідомив його прес-секретар Дмитро Пєсков, зараз настрій у Кремлі – робочий.

Стало відомо, який настрій у Кремлі напередодні інавгурації Путіна

Володимир Путін

Як відомо, інавгурація диктатора Путіна має відбутися 7 травня о 12:00 за московським часом. Відомо, що в цей день він має ухвалити відставку уряду і після цього подати кандидатуру нового прем’єр-міністра. Держдума має затвердити його кандидатуру до кінця травня.

Після цього новий прем’єр має подати кандидатури віце-прем’єра та міністрів. Їх затвердити на посаді депутати мають у червні. Також Путін має сам призначити керівників силових відомств.

Водночас Пєсков заявив, що нові перестановки в уряді будуть проводитися "спокійно та вдумливо". При цьому речник кремлівського диктатора натякнув, що цей процес відбувається у вузькому колі, назвавши його "досить келійним". Пєсков додав, що Путін зараз набирає команду.

При цьому росЗМІ стверджують, що з великою ймовірністю прем’єр Мішустін збереже свою посаду. Говорять, що зараз захитався стілець під міністром оборони Сергієм Шойгу. Крім того, кажуть, що відправити у відставку можуть і міністра закордонних справ країни-агресора Сергія Лаврова, але найімовірніше після президентських виборів у США.

За даними джерел RTVI у Держдумі, зміни можуть торкнутися також керівних позицій у Мінприроди, Мінсільгоспі, Мінкультури та Рахунковій палаті, тоді як голова Мінфіну Антон Силуанов збереже свою посаду.

Нагадаймо, портал "Коментарі" розповідав, що цього разу інавгурація Путіна відбуватиметься в "тісному колі", оскільки політики, які поважають себе, не поїдуть до Москви.

Next
Игорь Палица: подельник нефтяных афер Коломойского. ЧАСТЬ 2

Related