• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

У окупантів з’явилася нова зброя «Дракон»: у чому її головна небезпека

03.05.2024 12:28 Преступность

Пускова установка "Дракон" може одним залпом зруйнувати кілька кварталів

Останні кілька тижнів російські окупанти почали активно застосовувати нову зброю. Наразі на озброєнні в Росії є пускові установки "Дракон". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецьке видання "Welt".

У окупантів з’явилася нова зброя «Дракон»: у чому її головна небезпека

Журналісти називають пускові установки "Дракон" прототипом нової вогнеметної системи ТОС-3. Кожна пускова установка "Дракона" здатна запускати ракети з термобаричними боєголовками великої руйнівної сили.

Видання зазначає, що TOС-3 – зброя прориву, якій не можуть протистояти навіть бункери та міські квартали, адже лише один залп може перетворити кілька кварталів міста на руїни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – останній місяць весни обіцяє бути для України складним. Росіяни продовжують тиск на фронті, розширюючи плацдарм на Авдіївському напрямку. І явно мають намір або до інавгурації Путіна (7 травня), або до сакральної для себе дати "перемоги" (9 травня) досягти якихось значних успіхів. У свою чергу наша країна сподівається після Великодня (5 травня) отримати, нарешті, винищувачі F-16, веде найважливіші переговори зі США про гарантії безпеки, а також підготовку до червневого саміту миру у Швейцарії. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" очікуваннями від ситуації в найближчому майбутньому на фронтах, у внутрішній та зовнішній політиці.

Next
Игорь Палица: подельник нефтяных афер Коломойского. ЧАСТЬ 2

Related