• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

На Львівщині працівника ТЦК покарали за водіння під наркотиками

07.05.2024 15:56 Преступность

Яворівський райсуд Львівщини визнав працівника районного ТЦК Романа Г. винним у нетверезій їзді. Військового зупинили за кермом легковика з ознаками наркотичного сп’яніння. Суд призначив йому 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами.

Як вказано у постанові суду, яку оприлюднили у реєстрі, працівник РТЦК у Радехові Роман Г. 18 березня 2024 року керував автомобілем Renault Megane Coupe у Яворові з ознаками наркотичного сп’яніння (порушення мови, координації рухів, зірниці очей не реагують на світло). Військовий відмовився пройти перевірку у медзакладі, на нього склали протокол про нетверезу їзду.

У суді Роман Г. заперечив свою провину у їзді під наркотиками. За його словами, він не пройшов медичний огляд, бо поспішав. Справу розглянула суддя Наталія Швед, яка дослідила усі матеріали, зокрема відео з місця зупинки – на відео видно як Роман Г. підтвердив, що напередодні вживав наркотики.

Суддя визнала працівника ТЦК винним у нетверезій їзді. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Постанову ще можна оскаржити.

Next
Игорь Палица: подельник нефтяных афер Коломойского. ЧАСТЬ 2