• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

У Запоріжжі поліцейські затримали автокрадія з викраденою машиною —

08.05.2024 14:11 Вести

Дата: 8 мая, 2024 Автор: operkor 0 Комментарии

у запоріжжі поліцейські затримали автокрадія

25-річний містянин незаконно заволодів легковиком у Дніпровському районі обласного центру. Впродовж доби правоохоронці розшукали зловмисника і викрадений ним транспортний засіб. Фігуранту вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі, повідомляють Хроніки з посиланням на відділ комунікації поліції Запорізької області


6 травня о 10:15 до Запорізького районного управління поліції за допомогою звернувся житель обласного центру, який повідомив про угон свого автомобіля ЗАЗ «Sens».

За словами потерпілого, напередодні він припаркував свій легковик у дворі багатоквартирного будинку. Близько 22:00 цього ж дня чоловік бачив своє авто, коли повертався додому з гаражного кооперативу після відпочинку з родиною. Також він повідомив, що там у нього виник конфлікт із сусідньою компанією. Між ним та незнайомцем виникла бійка, під час якої він загубив дублікат автомобільних ключів.

Поліцейські негайно ввели в дію план «Перехват». У результаті проведених заходів працівники кримінальної поліції встановили угонщика, а згодом — і місцезнаходження викраденого транспортного засобу.

7 травня за місцем мешкання зловмисника правоохоронці провели обшук, де виявили акумулятор та ключі від чужого авто.

На підставі зібраних доказових матеріалів слідчі під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

у запоріжжі поліцейські затримали автокрадія
у запоріжжі поліцейські затримали автокрадія
у запоріжжі поліцейські затримали автокрадія

НадрукуватиПоділитисяТвітнути

Next
Гавриленко Николай. Формула успеха донецкого «нефтяника». ЧАСТЬ 2