• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

У Києві парафіяни заявляють про рейдерське захоплення території храму людьми екснардепа Дубового

09.05.2024 12:18 Вести

У Києві парафіяни заявляють про рейдерське захоплення території храму людьми екснардепа Дубового

У Києві парафіяни заявляють про рейдерське захоплення території храму людьми екснардепа Дубового

Вірян хочуть позбавити церкви? У Печерському районі столиці, по вул. Мічуріна, де працює християнський центр "Слово життя", група невідомих осіб розпочала демонтаж храмових споруд. Ймовірно, несанкціоновані роботи 2 квітня зафіксували ЗМІ. Парафіяни заявляють про рейдерську атаку з боку людей екснардепа Дубового. На місце подій репортери викликали правоохоронців.

Невідомі особи розпочали знесення будівель на ділянці за адресою вул. Мічуріна, 64, де офіційно зареєстрована релігійна організація "Місіонерський міжнародний євангелізаційний центр християнських церков України "Слово життя" (керівник – Володимир Кунець). Про це з місця подій розповіла журналістка "СтопКору" Марія Винниченко.

різне uqidrkiqxeidqant

Зауважимо, парафіяни стверджують, що ділянку на Мічуріна, в престижному Печерському районі Києва, намагаються незаконно "віджати" у громади, адже сусідні будинки вже приватизовані. За їхніми словами, на землі зазіхають люди з орбіти колишнього нардепа Олександра Дубового. Хто оплачує несанкціоновані демонтажні роботи – невідомо: віряни припускають, що цей безлад робиться коштом самої парафії чи, можливо, за рахунок "зацікавлених інвесторів".

"Ми знаходимось на Мічуріна, 64. Поруч із храмом відбуваються дії зі знесення будівель, які мали відношення до даної церкви. Наразі тут проводиться демонтаж – незрозуміло ким саме, бо на сьогодні триває судовий процес щодо земельних ділянок і об’єктів нерухомості", – коментують медійники, які виїхали на майданчик.

За огорожею репортери помітили групу осіб, які нібито охороняють об’єкт, проте ті відмовилися спілкуватись із журналістами й пояснити, на кого працюють. Водночас оператор екскаватору, побачивши відеокамери, одразу припинив демонтажні роботи.

різне

Літньому чоловіку знадобилась допомога медиків. Згодом усе та ж група невідомих усіляко перешкоджала заїзду на майданчик екіпажу швидкої, яку викликали для пастора.

різне

різне

різне

Next
Гавриленко Николай. Формула успеха донецкого «нефтяника». ЧАСТЬ 2