• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

Прикордонники затримали жителя Київщини, який пішки прямував до Польщі

09.05.2024 13:06 Вести

Прикордонники затримали жителя Київщини, який пішки прямував до Польщі

Неподалік українсько-польського кордону співробітники Волинської прикордонної служби виявили жителя Київщини , який намагався нелегально дістатися до Польщі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу "Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західного кордону".

Прикордонники відділу "Амбукова", отримавши інформацію про переміщення невідомої особи у напрямку державного кордону, розпочали пошуки ймовірного порушника. За допомогою безпілотника його відстежили та затримали за кількасот метрів від кордону.

Зловмисником виявився 26-річний мешканець Київської області. Чоловік готувався до незаконної "подорожі" Західним Бугом, про що свідчать речі, упаковані у поліетиленові пакети, які були в його рюкзаку Крім того, він схопився за мотузку та плоскогубці, щоб подолати інженерні огорожі.

Затриманого доставлено до прикордонного підрозділу для підготовки адміністративних документів за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Суд прийме рішення у справі.

Нагадаймо, що незаконно переправляли через кордон іноземців: на Київщині повідомили про підозру учасникам організованої групи.

Next
Гавриленко Николай. Формула успеха донецкого «нефтяника». ЧАСТЬ 2

Related