• 63
  • 378
  • 40
  • 97
756 SHARES

В ОПУ прокоментували обмеження для українських чоловіків за кордоном

26.04.2024 09:09 Преступность

Михайло Подоляк

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував запровадження обмежень для українських чоловіків за кордоном в отриманні паспортів та закордонних паспортів , відповівши, чи будуть для них дистанційні документи.

В інтерв’ю «24 каналу» представник Офісу Зеленського зазначив, що будь-який громадянин нашої країни має обов’язки, навіть якщо він втік за кордон. Тому, окрім права використовувати сервісні послуги своєї держави, чоловіки мають усвідомлювати свої обов’язки, про що раніше говорив керівник МЗС Дмитро Кулеба.

Чиновник наголосив, що під час війни держава може приймати будь-які рішення, щоб збільшити шанси країни на виживання, повідомляє «НБН».

Радник голови ОПУ зазначив, що громадянам потрібно дочекатися додаткових роз’яснень щодо роботи консульських служб після набуття чинності нового закону про мобілізацію.

При цьому, як наголосив Подоляк, позиція держави залишається абсолютно чіткою – дистанційних документів не буде, вони видаватимуться виключно на території нашої країни.

Нагадаймо, у Раді хочуть отримати роз’яснення від МЗС щодо призупинення консульських послуг для українських чоловіків за кордоном.

Next
Игорь Палица: подельник нефтяных афер Коломойского. ЧАСТЬ 2